Golvslipning med fokus på kunden 

Under åren utsätts våra golv för mycket slit. Det kan vara från möbler, djur, barn och smuts. Till slut kan golven börja se slitna ut, men svaret är inte alltid att helt byta ut golven, utan golvslipning kan i många fall vara den bästa åtgärden. Golvslipning är en konst och genom åren har vi verkligen lärt oss vad som fungerar bäst, och hur vi bäst återställer golv. Alla våra kunder är unika och är ute efter olika saker, vilket vi har en full förståelse för. Därför är våra anställda väldigt lyhörda och lyssnar alltid på vad din vision är. Vet du inte riktigt vad som är ditt slutmål? Inga problem, det löser vi åt dig genom att lyssna på dina tankar kring projektet och genom att komma med rådgivning. Ring oss för att diskutera vidare hur vi kan hjälpa dig med golvslipning i Järfälla och få dina golv att se ut som nya igen. 

Golvslipning

Hitta rätt ytbehandling för dina golv

Ett av de viktigaste valen du som kund kommer att göra är vilken ytbehandling som du vill ha på golvet. Du kan välja mellan olika färger eller nyanser på ditt golv. Beroende på vad du är ute efter kan vi hjälpa dig att göra det rätta valet för dig. Vi hjälper dig gärna att komma fram till vilken ytbehandling som passar bäst. Vill du kanske ha golv som du inte måste ta hand om? Då är en mörkare nyans det bästa alternativet. Vi gör det enkelt för dig att ta hand om dina golv. 

ROT-avdraget gäller för golvslipning

När du ringer oss för golvslipning kan vi behöva komma ut för att inspektera dina golv, speciellt om golven är väldigt slitna. Då kan vi se vad vi behöver att göra för att återställa dina golv, och vi kan både ge dig priset för jobbet, men även hur lång tid det kommer att ta. Om du är nöjd med din kostnadsfria offert, så kan vi komma igång med din golvslipning och påbörja förvandlingen av ditt hem. Hos oss gäller även ROT-avdraget som ger dig ett avdrag på 30 % av arbetskostnaden.