Om oss 21 multiservice

Välkommen till oss på 21 multiservice, en firma som alltid arbetar hårt för att leverera det resultat som våra kunder är ute efter och förtjänar. För oss finns det inget viktigare än att våra kunder är nöjda varje gång de anställer oss. Vi vill vara förstahandsvalet varje gång du behöver någon som kan ta hand om dina golv. Vi har arbetat med golvslipning i Järfälla under många år och kan ge dina golv den kärlek som de förtjänar. 

Kundgaranti för varje projekt 

Att du känner dig trygg med oss är viktigt och därför erbjuder vi alltid en garanti. Det betyder att om det mot förmodan skulle uppstå ett problem med dina golv efter det att vi har varit där då kommer vi ut och fixar det. Under åren har vi jobbat i många hus och tagit hand om många golv, och alltid hållit en hög standard. Vi på 21 multiservice som mål att göra dig nöjd med våra tjänster. 

Kunniga och professionella medarbetare

Alla våra medarbetare har arbetat i branschen under många år och har den rätta kompetensen för att ta hand om dina golv. Vi håller oss alltid uppdaterade inom vår bransch för att alltid kunna erbjuda dig det bästa. Våra medarbetare har inte enbart den rätta kompetensen, utan vi tror alltid på att bemöta våra kunder med respekt och ett leende på läpparna. Vi på 21 multiservice finns alltid tillgängliga för att svara på alla dina frågor både före, under och efter det att projektet är avslutat.