Våra tjänster 

Golvet spelar en stor roll i vår bostad. Ett slitet golv gör det svårt att få huset att se bra ut, och även svårt att hålla rent. Det spelar ingen roll hus mycket du städar, när golven är slitna kommer det vara svårt att få det att se rent och fräscht ut. Om du har golv som går att slipa i Järfälla är golvslipning för det mesta det bästa och mest prisvärda alternativet. Vi kan komma och förvandla om dina slitna golv till nya golv. 

Ytbehandlingar i olika rum

Vi tar oss an alla projekt. Allt från ett mindre rum till att ta hand om hela huset. Inget projekt är för stort eller för komplicerat för vår professionella firma. Du kan själv välja vilken ytbehandling du vill ha på golvet, och vi erbjuder olika färger och nyanser för att det ska passa alla stilar. Är du inte helt säker på vad du är ute efter så kan vi hjälpa dig med tips och rådgivning. I hallen är det t.ex. bättre att ha en mörkare färg istället för en ljus eftersom det kommer in mycket smuts och det snabbt blir slitet. 

Ring oss för att veta mer

För att veta mer om vad vi kan erbjuda dig och våra tjänster kan du ringa eller mejla oss. En av våra medarbetare kommer då att hjälpa dig vidare med ditt projekt. Du kommer att bli erbjuden en kostnadsfri offert för våra tjänster, och för privatpersoner gäller ROT-avdraget. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina golv!